Dé vacaturesite voor de Schildersbranche

Over ikbeneenvakman.nl

Ikbeneenvakman.nl is ontstaan uit de schildersbranche

Goed schildersvakmanschap is herkenbaar, alleen dan moet je er wel verstand van hebben. Ikbeneenvakman.nl is opgericht door echte vaklieden uit de schildersbranche,met het besef dat vakmanschap schaars zou worden. Door goed voor onze schilders te zorgen en afspraken na te komen is ikbeneenvakman.nl uitgegroeid tot een financieel gezonde organistatie met een bestand van meer dan 4000 vaklieden en daardoor 1 van de marktleiders in het leveren van schilders in de schildersbranche.

Ikbeneenvakman.nl spreekt uw taal


Ook op kantoor spreken wij uw vaktaal, kennen de verschillende disciplines en omstandigheden in uw branche maar ook de problemen maar vooral ook de oplossingen. Wij kennen onze schilders door en door, de positieve maar ook de mindere kanten en garanderen daardoor de juiste schilder op de juiste plek. Wij hebben zelf geschilderd en jarenlang schilderwerk gecalculeerd, begeleid en opgeleverd. Dan weet je als geen ander uit de praktijk, dat als je een werk goed wil opleveren en er ook nog iets aan over wil houden, je volledige afhankelijkbent van de kwaliteit van de schilders.

Een anderhalf beurt of een tweeënhalfbeurt?

Zoekt u een schilder dan verbinden wij u direct door met 1 van onze schilderspecialisten. Zo krijgt elk schildersbedrijf zijn eigen contactpersoon, die uw maatstaven kent en weet wat voor eisen u stelt. Om u zoefficiënt mogelijk van dienst te zijn, zal onze schilderspecialist doorvragen. Wat voor bedrijf heeft u? Om wat voor werk gaat het? Betreft het onderhoud, nieuwbouw, renovatie of is het constructie, sauswerk of particulierwerk? Wat voor beurt is het? Waar is het? Is het laagwerk, steigerwerk of werkt u met een hoogwerker of hangbak?

Juiste schilder op de juiste plek

Net zoals u zelf rekening houdt met de kwaliteiten van uw eigen schilders maken wij op basis van uw aanvraag ook een keuze uit onze beschikbare schilders naar hun kwaliteiten, welke wij goed kennen. Wij zijn er trots op dat we de echte vaklieden in ons bestand hebben en dat ruim 90% van onze schilders gewoon nog uit Nederland afkomstig is. Als u interesse heeft in een van onze vaklieden in de database dan checken en screenen wij de vakman van te voren voordat hij aan uw bedrijf voorgesteld wordt. Wij willen immers groeien, dan krijgt u dus altijd een eerlijk verhaal van te voren te horen. Wij zorgen voor de juiste schilder op de juiste plek.

Ook voor projectleiders, uitvoerders, houtrotsaneerders, glaszetters


We hebben inmiddels een flinke database opgebouwd van werknemers in de schildersbranche waaronder voorlieden, calculators, uitvoerders en projectleiders. De afgelopen jaren hebben veel schildersbedrijven het totale onderhoud naar zich toe getrokken. het is prettig om te weten dat ikbeneenvakman.nl ook hier een aparte afdeling voor heeft. Wij leveren namelijk ook onderhoudstimmerlieden en houtrotsaneerders en glaszetters en behangers. Vraag er gerust om. Mocht u interesse hebben in een persoonlijk gesprek of in een van onze medewerkers die met zijn cv op de website staat. Mail gerust naar info@ikbeneenvakman.nl U wordt de zelfde dag nog terug gebeld!

Schilder   Vacature   Noord-Brabant   Tilburg   Breda  Eindhoven  Roosendaal  Bergen op zoom  Vacatures  Bedrijfsleider (schildersbedrijf)   Projectleider  Flevoland  Lelystad   Almere  Uitvoerder   Calculator   Zuid-Holland   Rotterdam  Den Haag  Leiden  Voorman   Meewerkend voorman   Drenthe  Assen   Hoogeveen  Emmen   Onderhoudsschilder   Schilder zoekt werk  Utrecht  Amersfoort   Nieuwbouwschilder   Glaszetter   Behanger   Friesland  Heerenveen  Drachten  Leeuwarden   Gelderland  Nijmegen  Arnhem  Schildervacature  Houtrotsaneerder   Schildersbedrijf (nieuwbouw)   Noord-Holland  Amsterdam  Haarlem  Alkmaar  Schildersbedrijf   (Groot onderhoud,vastgoed/woningbouw)   Schildersbedrijf ( Klein onderhoud particulier/overigen)   Schildersbedrijven Glaszetters bedrijf   Limburg  Maastricht   Behangers bedrijf   Spuitbedrijf (nieuwe spuittechnieken water gedragen)   Zeeland  Goes  Middelburg   Antigraffitiverwijderings bedrijf    Overijssel  Almelo  Enschede  Zwolle  Schildervacatures