Dé vacaturesite voor de Schildersbranche

Home

LET OP!!!! Het heeft GEEN zin om als UITZENDBUREAU zich in te schrijven, de website is alleen bedoeld voor echte schilders/onderhoudsbedrijven. Uw gegevens worden gechecked!!    

Op www.ikbeneenvakman.nl kunt u op een eenvoudige en snelle manier op zoek gaan naar medewerkers in de schilderbranche bij u in de regio. Of dat u nu op zoek bent naar een calculator, onderhoudsschilder, nieuwbouwschilder, houtrosaneerder of uitvoerder, dit is de site waar schilderend Nederland bij elkaar komt.
In het bestand zitten meer dan 5000 werknemers die woonachtig zijn in heel Nederland.

Ikbeneenvakman.nl een begrip in de schildersbranche.

Werkwijze

Op deze site wordt uw vacature op een anonieme wijze (zodat u niet te veel tijdrovende telefoontjes krijgt) onder de aandacht gebracht bij medewerkers die aan uw criteria voldoen. Een medewerker kan op uw vacature reageren en dan krijgt u een email met zijn cv. U kunt zelf ook zoeken en reageren in het bestand van medewerkers in uw regio of desgewenst daar buiten. Als het tot een “match” op de site komt dan wordt u door een van onze accountmanagers gebeld.
De medewerkers die u bellen zijn uit uw branche afkomstig. Zij waren in het verleden bv. zelf onderhoudsschilder, calculator of projectleider of hebben een ruime ervaring in het werven en selecteren van medewerkers in de schildersbranche.
Bij deze accountmanagers kunt u nogmaals uw specifieke wensen kenbaar maken en aangeven waar speciaal opgelet moet worden bij uw nieuwe medewerker. We begrijpen ook wel dat de digitale “matches” niet altijd overeenkomen met uw specifieke wensen of verwachtingen die u van uw toekomstige werknemer heeft.

Om af en toe een teleurstelling te voorkomen heeft www.ikbeneenvakman.nl een extra service. Wij kunnen voor u de voorselectie doen, we nodigen de desbetreffende medewerker uit, hebben een gesprek met hem en trekken zijn referenties na en doen zo nodig de salarisonderhandelingen en/of kunnen u daar ook advies in geven. Daarna krijgt u van ons een eerlijk verhaal. Dan is het aan u of dat u de desbetreffende werknemer voor een gesprek uitnodigt. Deze werkwijze kost u veel minder tijd. U kunt uw nieuwe werknemers op twee manieren contracteren. Op de eerste manier is zelf een contract aan bieden. U betaalt hiervoor een toeslag van tussen10% en 18 % van het bruto loon. Op de tweede manier leent u via onze vaste relatie uw nieuwe werknemer in.
op een uitzend/ detacheringbasis.

Aan het gebruik van deze website zijn geen kosten verbonden, u kunt dan ook een onbeperkt aantal vacatures aanmaken. Aan de voorselectie voor uw toekomstige medewerkers zitten ook geen kosten verbonden, dus wij doen voor u het voorgesprek, trekken referenties na en doen zo nodig de salaris onderhandelingen of kunnen u daarin adviezen geven, geheel zonder kosten in rekening te brengen.Ga naar in wil me inschrijven.

IKBENEENVAKMAN -DOOR VAKLIEDEN, VOOR VAKLIEDEN !

Schilder   Vacature   Noord-Brabant   Tilburg   Breda  Eindhoven  Roosendaal  Bergen op zoom  Vacatures  Bedrijfsleider (schildersbedrijf)   Projectleider  Flevoland  Lelystad   Almere  Uitvoerder   Calculator   Zuid-Holland   Rotterdam  Den Haag  Leiden  Voorman   Meewerkend voorman   Drenthe  Assen   Hoogeveen  Emmen   Onderhoudsschilder   Schilder zoekt werk  Utrecht  Amersfoort   Nieuwbouwschilder   Glaszetter   Behanger   Friesland  Heerenveen  Drachten  Leeuwarden   Gelderland  Nijmegen  Arnhem  Schildervacature  Houtrotsaneerder   Schildersbedrijf (nieuwbouw)   Noord-Holland  Amsterdam  Haarlem  Alkmaar  Schildersbedrijf   (Groot onderhoud,vastgoed/woningbouw)   Schildersbedrijf ( Klein onderhoud particulier/overigen)   Schildersbedrijven Glaszetters bedrijf   Limburg  Maastricht   Behangers bedrijf   Spuitbedrijf (nieuwe spuittechnieken water gedragen)   Zeeland  Goes  Middelburg   Antigraffitiverwijderings bedrijf    Overijssel  Almelo  Enschede  Zwolle  Schildervacatures